[UPDATE] SHINee ” Sherlock” MV Filming Behind The Scene + [VID] Taemin dancing Sherlock – 120316

Flaming Charisma Min Ho has always been charismatic in all the times.

Dubu Leader Onew drawn a lot of attention by this photo during the behind the scenes for their MV shoot.

cuplikan Taemin and Key umma dancing “SHELOCK” ini video nya  : ^^

ckckckck Taemin rada-rada lupa dancenya^u^ :

SHINee’s Selca @ SHERLOCK MV Behind the Scene

Credit: Melon

[Staff Diary] 커미잉 쑤운~~! Coming Soon~~!

via: shinee.net

source: MELON & e.korea & forever_shinee & shineetown

reup : supershiningbeauty

About SUSHIBE

im kpopers , I'm MVP and sparKyu ^^ **

2 thoughts on “[UPDATE] SHINee ” Sherlock” MV Filming Behind The Scene + [VID] Taemin dancing Sherlock – 120316

  1. Woah, jasnya 2min sama ya ! ada manik-manik(?) nya di bahu, cieeeee~ desainernya memang mantep deh ^^;;;

    OMG! Saya ngga pernah bosan itu ngeliatin selca taemin dengan rambut panjangnya, uidiiiiiihhh… nomu yeppoh! pengen nyium *digorok minho.

    Ohya, apalagi waktu taemin ngasih ‘sherlock clue+note’ sambil dancing, pas dia ngomong pertama kali aw aw bibirnya itu kaga nahaaaaaaaaaan *lirik minho -_____- gw : bang, gue ijin nyium bini lu ye. mh : ogah :p

    Lesung pipitnye key umma jelas banget tercetak(?). aduuh, manisnya umma kiitaaaaa yang satu ini *motherhood akut

    Bang Jjong, nomu mochoooooooo. i luv yuuuuuuuuu, abang chicken juga makin unyu-unyuuuuuu ^^;;;

    SHINee is Back !!! JJANG ^^;;;

  2. Shinee comeback yey ^^ saya udah engga sabar nunggu. ih, fotonya taem yang rambut panjang suka banget sayaaa. mukanya cantik banget, pasti minho tambah suka nih yeee *2minshipper😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s